Dodik u Kostajnici: Odobrena pomoć za infrastrukturne projekte


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Kostajnici sa predsjednikom Opštinskog odbora SNSD-a Nikolom Janjetovićem, koji je zahvalio Vladi Srpske za projekte koje je odobrila ovoj lokalnoj zajednici u narednom periodu.

Janjetović je nakon sastanka naveo da je Vlada Srpske odobrila 650.000 KM za obnovu regionalnog puta M-14, kao i 730.000 KM za projekat energetske efikasnosti za Osnovnu školu “Petar Mećava”.

On je zahvalio i predsjedniku Srpske, iz čijeg će budžeta biti izdvojeno 15.000 KM za izgradnju ograde u dvorištu vrtića “Kestenko” u Kostajnici.

Dodik, koji je lider SNSD-a, rekao je danas nakon sastanka u Kostajnici da se politika uvijek mjeri po tome šta ostavi iza sebe i da je zbog toga SNSD jedina ispravna politička orijentacija koja može da obezbijedi stabilnost i razvoj Republike Srpske.

Lider SNSD-a je naveo da je sa predstavnicima Opštinskog odbora ove stranke u Kostajnici danas razgovarao o aktivnostima u ovoj opštini i o predstojećim izborima, te naglasio da ovaj odbor pokazuje političku snagu i da je spreman za izbore.

Dodik je naglasio da je Kostajnica imala najbolji period dok je SNSD bio na vlasti i da SNSD želi da vrati taj period.

On je naglasio da aktuelna vlast nastoji da pomogne svim opštinama, bez obzira ko je na vlasti, a da opozicija u Srpskoj, indukovana najčešće stranim faktorom, pokušava da sve obezvrijedi.

(Srna)

Previous Izetbegović: Građani u BiH žele evropski kvalitet
Next Mej: Važno da se spriječi uticaj Rusije na Zapadni Balkan

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *