Džesi Ver prvi put u Beogradu


Talentovana i nagrađivana britanska pop pevačica Džesi Ver održaće koncert 27. avgusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru letnje evropske turneje na kojoj promoviše novi album “Glasshouse”.

Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje pjesme poput “Midnight”, “Selfish Love”, “Alone”, “Sam”, kao i hitove sa prethodnih albuma “Say You Love Me”, “Wildest Moments”, “Tough Love”, “Running”, “You & I (Forever)”, “Champagne Kisses”, “Devotion”, “If You’re Never Gonna Move” i mnoge druge.

“Glasshouse” je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje veruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom materijalu sarađivala je sa imenima kao što su Ed Širan, Stint, Kid Harpun, Feliks i Hugo Vajt – The Maccabees I Beni Blanko.

Muzičku karijeru Džesi Ver je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album “Devotion” koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu “The Mercury Prize”. Uslijedilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album “Tough Love” (2014).

Prodaja ulaznica za beogradski koncert počinje u petak 25. maja. Karte se mogu nabaviti putem “Eventim” i “Gigs Tix” prodajnih mreža, po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2790 dinara za VIP tribinu.

(Nezavisne novine)

Previous Sebija Izetbegović odbila kandidaturu za člana Predsjedništva BiH
Next Dodik otkrio o čemu će u petak razgovarati s Putinom

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *