Održan sedmi festival odbojke u Banjaluci (Video)


Odbojkaška mladost regije okupila se na jednom mjestu i to na sedmoj po redu manifestaciji “Majski dani odbojke”.

Tereni kod Gimnazije bili su premali da prime sve djevojčice i njihove trenere, koji su željeli da pokažu do sada naučeno. Prijateljstva sklopljena na ovakvim takmičenjima ostaju za cijeli život. Iako su na terenu ljute protivnice, poslije meča, kažu, razmjenjuju iskustva.

“Dosta njih sam upoznala i ovdje je baš super. Pošto imaju druge djevojčice koje sam upoznala što znaju više, mi možemo da naučimo od njih nešto novo”, kaže Nora iz OK Pionir iz Kozarske Dubice.

“Ovo mi je prvi put da sam na festivalu odbojke i jako mi se sviđa. Najbolje mi je što mogu da igram sa drugarima”, dodaje Milica takođe iz OK Pionir.

“Super mi je jer upoznam mnogo novih drugarica. Uz to naučim i nešto novo, tako da mi je uvijek drago da učestvujem”, kaže Ana Gašić iz OK Inova.

A da im bude zanimljivo i da pamte ovaj dan pobrinuli su se treneri OK Inova. Festival odbojke okupio je 160 ekipa u šest uzrasnih kategorija, što je duplo više nego lani. Dobra je to promocija ne samo za klub, nego i žensku odbojku uopšte, kažu organizatori.

“Poslije ovakvih manifestacija dođe do ekspanzije. Sve više djevojčica želi da se bavi odbojkom. Takođe svake godine sve više klubova želi da učestvuje na ovoj našoj manifestaciji”, kaže Dario Savović iz OK Inova.

Da rade dobar posao potvrđuju i oni koji se uvijek rado vraćaju u Banjaluku.

Da nije uvijek važno pobijediti, znaju male odbojkašice sa početka priče. Ipak, najuspješnije ekipe kući su otišle sa medaljama. Manje uspješnim, ostaje da se bolje spreme i poberu priznanja naredne godine.

Izvor: Atv

Previous Ognjenu Brankoviću određen pritvor zbog prijetnji republičkom tužiocu
Next Snouden: Tramp najviše voli Putina

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *