Davor Dragičević: Imam samo jednu misiju


Građani Banjaluke okupili su se 66. dan zaredom na Trgu Krajine kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, ocu tragično nastradalog mladića Davida.

Na početku svog obraćanja Davor Dragičević je ponovio da on i svi iz grupe “Pravda za Davida” žele “istinu i pravdu”.

On je potom dodao da je njegov sin “ubijen s jasnom porukom”.

“Sudbina, nema sine ovdje sudbine. Sudbina je nešto drugo. Otet si, mučen, zlostavljan, masakriran, ubijen i položen u kanalizaciju s jasnom porukom. Sine izvini, dušo moja, nismo te uspjeli spasiti. Tražili smo te šest dana, sine izvini. Ostade tvoj krevet prazan, ostade novi veš, ostadoše nove čarape. Ostadoše majice, što smo spremili za ljeto. Ostade jastuk, koji nećeš isprljati, posteljina, sve”, rekao je Dragičević na Trgu Krajine.

Istakao je da sada ima samo jednu misiju i da od nje neće odustati.

“Imam samo jednu misiju. Na grobu sam tvom rekao i to će tvoj tata da ispuni. Davida Dragičevića i svu ostalu djecu vam ja neću oprostiti. Zločinci, ubice, sotone, šetate se, hodate, jedete, pijete, mazite svoju djecu, ljubite za laku noć, mene ste ostavili u četiri zida samog”, dodao je Davor Dragičević i dodao da će “ići do kraja”.

“Ubice i zločinci i svi zvaničnici koji obavljate funkcije, vi i mi poslije ovoga nećemo živjeti zajedno. Idemo do kraja”, zaključio je Dragičević.

(Nezavisne novine)

Previous Ukrajinski ministar: Spalite Moskvu
Next Le Mer: Ne želimo trgovinski rat

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *