Nema spajanja sa Krupom, Borac ide u Prvu ligu RS


Borac se neće ugasiti, neće u stečaj i neće se fuzionisati sa drugim klubom, rekao je Vico Zeljković, potpredsjednik fudbalskog kluba Borac na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije.

“Igraćemo Prvu ligu RS. Nećemo se vratiti u Bh. Ligu dok se sa svim povjeriocima ne dogovorimo. Trebaju se pozvati nadleženi organi u klub da ispitaju ko je kriv za ‘Slučaj Džaja’. Ne bježimo od odgovornosti, ali za ‘Slučaj Džaja’ koji traje 10 godina, nismo odgovorni”, rekao je Zeljković.

Kazao je da su dugovanja od 150.000 KM uglavnom riješena.

“Dugovanja prema igračima, zaposlenima od oko 150.000 KM su uglavnom riješena, 70.000 smo dobili od grada, a dio od donatora. Međutim, sa Džajom nije došlo do dogovora”, naglasio je Zeljković.

Odlazak u niži rang takmičenja donosi i probleme sa stručnim i igračkim kadrom. Uprava tek treba da pregovara sa trenerom Darkom Vojvodićem ali i igračima.

Niži rang takmičenja znači i znatno slabije sponzorske ugovore.

Protest navijača zakazan za 19 časova u parku Petar Kočić, Zeljković je prokomentarisao kao pravo svakog da izrazi nezadovoljstvo ali je naglasio da ne može biti odgovoran za problem star 10 godina.

(blmojgrad)
Previous Zatvorena Fabrika duvana, Bugari isplaćuju radnike
Next MUP RS demantuje Mektića: Aktivne dvije potjernice za Nenadom Radinkovićem

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *