“Objasnite mojoj Teodori ko joj je ubio brata”: Zbog riječi oca pokojnog Davida mnogi zaplakali na Trgu Krajine, večeras bila i majka mladića


Na Trgu Krajine večeras je održano 67. okupljanje grupe ” Pravda za Davida”. Mnogi građani su upalili svijeće i donjeli svježe cvijeće koje su priložili u “Davidovo srce”.

Okupljenim na banjalučkom trgu večeras se pridružila i Davidova majka Suzana.

Foto: Vida Đikoć/RAS Srbija

“Dragi moj sine. Dušo moja. Dragi naš Davide, 31. maj je, ubice niko nista. Saučesništvo je teža kazna od ubistva i predviđena kazna za to je 45 godina robije. Pokazali smo ko smo i šta smo. Za razliku od onih koji nemaju ni vjeru ni naciji. Tu smo zločinci i ubice. Sa nama je majka Suzana i sestra Teodora. Bar da ste naučili lagati kad ste bili mali. Jedno pričate na konferenciji, drugo na Skupstini, treće na Anketnom odboru. Da ste se makar usaglasili. Poslije ovoga nikada necemo zivjeti zajedno i ne trebamo” – poručio je Dragičević iz centra Banjaluke.

On je dodao da nikada neće oprostiti svoju dušu Davida i ostalu djecu.

Foto: Vida Đukić/RAS Srbija

“Obične ste ništarije, niste ljudskoga roda, vi ste sotone. Zahvaljujem se što ste sa nama i uz nas i što nad dajete snagu da idemo do kraja. Mi i grupa “Pravda za Davida” nikada nećemo odustati i ima ko će nastaviti. Želimo istinu i pravdu. Želimo da imamo pravo na život jer ga ovdje nemamo koliko ste bahati. Niste zadovoljni sa svojim milionima, krenuli ste ubijati djecu, grad Banjaluku. Čast pripadnicima MUP-a koje srećem i koji su pošteni i časni. A vi koji ste iz MUP-a pripremali zločin, planirali, oteli i ubili. Ne znate koga ste ubili. Stići će vas pravda” – rekao je Dragičević.

Nakon toga svi okupljeni podigli pesnice u vazduh i u glas poručili da ostaju na Trgu Krajine i da idu do kraja tražeći pravdu za Davida.

Pustili su pjesmu “Klinac u getu” i svi su podigli pesnice.

“Zločinci i ubice, i svi koji obavljate funkcije u RS, objasnite mojoj Teodori ko joj je ubio brata. Jednog dana kada bude spremna za udaju ko će moju Teodoru predati za udaju. Pravda će vas stići, zločinci i ubice. Izvinite na ovim rječima, rekao je Davor” – kazao je Dragičević.

Nakon toga mnogi okupljeni su zaplakali na riječi oca pokojnog Davida.

Izvor: Srpskainfo/ Vida Đukić

Previous Muka zbog saobraćajnica u Čajavecu: Dogovor ili blokada zone
Next Romantika u Banjaluci nije izumrla: Auto osvanulo zatrpano cvijećem

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *