Igor Dodik: Mektiću, bavi se svojim poslom, nisi ministar sporta


“Nijedna državna kompanija nije sponzor Igokee, a Mektić treba da se bavi svojim poslom”, poručio je Igor Dodik poslije prozivki ministra bezbjednosti BiH.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić govorio je danas o katastrofalnoj situaciji u kojoj se nalazi banjalučki sport i optužio za to košarkaški klub Igokea. Mektić je rekao da se veliki iznosi novca prebacuju u Igokeu, dok su najveći banjalučki klubovi uništeni.

“Uništićemo mi, ne mislim fizički, Igokeu”, poručio je Mektić, a vrlo brzo uslijedila je reakcija prvog čovjeka KK Igokee, Igora Dodika.

“Najradije ne bih komentarisao. Mektić treba da se bavi svojim poslom, a ne sportom, on nije ministar sporta“, rekao je generalni menadžer Igokee, a onda odgovorio na optužbe da se novac slijeva u Igokeu.

“Ako Mektić već govori o Igokei onda treba da zna da se državni novac uopšte ne ulijeva u Igokeu i može slobodno da istraži i da vidi da nijedna državna kompanija nije sponzor Igokee”, istakao je Igor Dodik.

On je prokomentarisao i činjenicu da veliki broj kompanija ipak sponzoriše klub iz Aleksandrovca.

“Mi smo jedan od najuspješnijih kolektiva na cijelom Balkanu i privatnici koji drže firme, između ostalog i banke i osiguravajuća društva, kompanije koje se ne bave državnim poslom, sami upravljaju svojim novcem i odlučuju gdje će on da ide. Nije moja krivica što oni vide da smo uspješni i žele da im se taj novac vrati kroz marketing”, istakao je Igor Dodik.

(Mondo.ba)

Previous Saobraćajka na Prijedorskoj petlji
Next Očekuje se natprosječno toplo ljeto

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *