Starbaks dolazi u Srbiju, prvi lokal ove godine u Beogradu


epa06303844 (FILE) - A view of a Starbucks store at Columbus Avenue in New York, New York, USA, 25 November 2013 (re-issued 02 November 2017). Starbucks Corp. will report their 4th quarter and full fiscal year 2017 results on 02 November 2017. EPA-EFE/PETER FOLEY

Najveći operater restorana u centralnoj Evropi AmRest Holdings, najavio je da planira da otvori Starbaks lokale u Srbiji, a prvi kafe biće otvoren u toku ove godine u Beogradu.

AmRest je vodeći operater Starbaks kafea u regionu centralne Evrope, a Srbija predstavlja najnovije tržište za ovu kompaniju.

Predsjednik za Starbaks u kompaniji AmRest Adam Mularuk izrazio je zadovoljstvo što će prvi lokal biti otvoren u Beogradu i što će gostima u Srbiji biti ponuđeno “jedinstveno Starbaks iskustvo”.

– Srbija zemlja ima bogatu kulturu kafe i unaprijed se radujemo što postajemo njen dio i što ćemo posetiocima pružiti mjesto gdje će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast – rekao je Mularuk.

Brend Starbaks je dio portfolija AmRest od 2008. godine kada je prvi lokal otvoren u Pragu.

Ova kompanija trenutno vodi preko 300 Starbaks kafea u sedam zemalja – Poljskoj, Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Bugarskoj.

(Tanjug)

Previous “Karolina Nojber” otvorila 21. Teatar Fest “Petar Kočić” 2018.
Next Dodik: Još jedan dokaz da Vučić ne prihvata ultimatume

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *