“Jazz Poesy Cabaret” 9. juna u Trebinju


TREBINJE – “Jazz Poesy Cabaret” održaće koncert 9. juna u Trebinju, a publika će imati priliku da prvi put sluša uživo ovaj jedinstveni spoj džez muzike, kabarea i poezije.

“Veoma se radujemo ovom koncertu. Prvi put sviramo u Trebinju i vlada veliko uzbuđenje. Računamo na podršku velikog broja ljudi u Trebinju koji vole džez i kvalitetnu muziku. Biće to sjajna svirka”, rekao je Nebojša Kuruzović, član ovog benda.

On je dodao da ima potvrdu i određenog broja fanova iz Banjaluke da će biti na koncertu u Trebinju.

U okviru domaće turneje biće održani koncerti u Trebinju, Foči, Višegradu, Sarajevu i Banjaluci.

“Nakon predstavljanja banjalučkoj publici, s kojom sastav ima izuzetno prisan odnos, cilj je upoznati širu scenu i predstaviti se najširoj publici u Republici Srpskoj, odnosno BiH”, istakao je Kuruzović.

Koncert u Trebinju biće održan u okviru “Moto-festa” u Trebinju, koji je najveći turistički događaj u ovom gradu.

“Splet različitih okolnosti je doveo do toga da koncert održavamo na ovoj velikoj sceni, koja se nalazi odmah iza Kulturnog centra. Još jednom se potvrđuje da se suprotnosti privlače”, rekao je Kuruzović.

U subotu, 9. juna, planirana je i promocija njihovog prvog albuma “Ne pravdam se, već se ispovijedam” na konferenciji za novinare u 11 časova u Kulturnom centru Trebinje, gdje je ujedno postavljena i izložba umjetničkih fotografija Draga Vejnovića, nastala na svirkama ovog benda.

Previous "Delije" stopirale dolazak Samira u Zvezdu
Next Italijani napravili picu koja produžava život?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *