Učenik pretukao profesora na maturi


KOPRIVNICA – Profesor Obrtničke škole u Koprivnici sinoć je teško pretučen na maturskoj zabavi u koprivničkom Hotelu Podravina.

Zatražio je ljekarsku pomoć u Opštoj bolnici. Prema neslužbenim informacijama, nanesene su mu teške tjelesne povrede, javlja Podravski.hr.

Navodno je cijelom slučaju kumovao alkohol, a izvori Podravskog pričaju kako je profesor provocirao te, narodski rečeno, pokupio batine od učenika kojem je vjerovatno prekipjelo. Kako se šuška, profesor je doslovno nokautiran udarcem šakom u glavu.

Tuča je najprije prijavljena županijskom Centru 112. Potvrdio to Podravskom načelnik Ivan Kramarić.

“S privatnog broja u 2.39 časova primili smo poziv u Centar da se dogodila tuča. Nakon toga dojavu smo proslijedili policiji”, rekao im je  Kramarić.

Portparol PU koprivničko-križevačke Dražen Laljek potvrdio je kako policijski službenici postupaju prema dojavi i provode kriminalističku istragu.

“Za sada mogu kazati kako je jedna osoba povrijeđena i da naši službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Više o svemu nakon što policija obavi svoj posao”, kazao je Laljek.

Direktor koprivničke Obrtničke škole Zlatko Martić takođe je rekao kako je saznao za događaj o kojem lično zna vrlo malo.

(Podravski.hr)

Previous Izetbegović: Hrvati dominiraju, diktatura manjine nad većinom mora prestati
Next Davoru Dragičeviću uručena tužba

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *