“SLOBODNO ME TUŽITE, STOJIM IZA SVOJIH RIJEČI” Davor Dragičević i večeras poručio da je David OTET, IZMASAKRIRAN I UBIJEN


Dragi moj sine, dušo moja. Dragi nas Davide, dušo naša, počele su stizati tužbe. Slobodno me tužite, stojim iza svojih riječi, poručio je Davor Dragičević, sa banjalučkog Trga Krajine, gdje je i večeras, 74. put održan skup “Pravda za Davida”.

Dodaje da je David otet, izmasakriran i ubijen.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

– Molim za mir i dostojanstvo. Mi smo ljudi, ne zločinci, tražimo samo istinu i pravdu. Oni to tumače po svom nahođenju. Zamolio bih sve da ne bude incidenata – kazao je Dragičević.

On je i ovom prilikom pozdravio sve medije, između ostalog i “Blic”, koji redovno prate okupljanja u centru Banjaluke.

– Hvala svima koji su uz nas u ovoj borbi za istinu i pravdu – kazao je ožalošćeni otac, te još jednom ponovio da je saučesništvo u ubistvu teži zločin od ubistva.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

– Zlocinci i ubice, ovo nije vaša privatna država, morate to shvatiti. Mi na Trgu Krajine imamo razum, čast i dostojanstvo, za razliku od vas. Imamo pravo na život koji ste vi, zločinci i ubice, oduzeli mom djetetu. Stići će vas zaslužena kazna. Ja vam nikad neću oprostiti, grupa “Pravda za Davida” vam neće oprostiti – ponovio je Dragičević, nakon čega je puštena pjesma “Klinac u getu”.

Komentari
(Srpska Info)
Previous Kakve vojne prednosti Rusiji daje Krimski most?
Next “NEMAM POSAO, NEMAM GDJE DA ŽIVIM, NEMAM NI MUŽA” Posljedice neželjene trudnoće: Majke ne žele da odgajaju djecu u TEŠKIM USLOVIMA

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *