Vidimo se na sudu, Davor Dragičević najavio tužbe protiv vrha MUP-a RS


Građani Banjaluke 75. dan su na Trgu Krajine gdje traže da se razjasne sve činjenice u vezi smrti njihovog mladog sugrađanina Davida Dragičevića.

Kao i svako prethodno veče, okupljenima se obratio Davidov otac, Davor Dragičević, rekavši da na Trgu Davida Dragičevića traže samo dvije riječi.

“Od institucija sam dobio samo tužbu za klevetu. 75. dan na Trgu Davida Dragičevića, mir i dostojanstvo, mi smo ljudi, tražimo dvije riječi koje su njima najteže – istinu i pravdu. Svi koji ste bili na sramnoj konferenciji 26. 3. ste saučesnici u ubistvu”, rekao je Dragičević.

Najavio je da će na ove tužbe uzvratiti na isti način.

“Sljedeće sedmice počeću i ja vas da tužim, i za klevetu i za iznošenje lažnih činjenica. Dokažite, David, narkoman, lopov, samoubica, bacio se u kanalizcaiju, dokažite. Rekao sam prije 70 dana, ubiću se ovdje da sperem ljagu sa sinovog i sa svog imena. Svakim danom dokazujete da rušite institucije ove države, mi smo tu da ih branimo, prevariti nas nećete”, rekao je Dragičević na Trgu Krajine.

Još jednom je prozvao pojedine pripadnike MUP-a RS i Tužilaštva ali se nekima i zahvalio.

“Pojedini pripadnici MUP-a i Tužilaštva su se zadnjim saopštenjima jasno deklarisali da su stali iznad funkcija koje obavljaju i iznad institucija koje predstavljaju. Još jednom bih zahvalio svim časnim pripadnicima MUP-a, dobijam u zadnje vrijeme podršku iz Tužilaštva, hvala im na tome”, istakao je Dragičević.

On sutra putuje u Beč, gdje će biti organizovan veliki skup, ali se već naredni dan vraća u Banjaluku i na Trg Krajine.

Prisutnima se zahvalio na snazi koju mu pružaju.

Izvor: Nezavisne

Previous Zanatlija sve manje, zanatske usluge sve skuplje
Next Gradonačelnik ne vidi prljave ulice ni kada su mu ispred nosa, u “Parkiću”

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *