POP DIVA NA KASTELU Jelena Tomašević obećala koncert za pamćenje


Pop pjevačica Jelena Tomašević, održaće svoj drugi solistički koncert u Banjaluci u četvrtak, 28. juna u 20 časova, na tvrđavi Kastel, u pratnji novosadskog Big benda

Jelena je danas na pres konferenciji za novinare rekla da jedva čeka da izađe pred banjalučku publiku i da sa ekipom vrsnih muzičara priprema bogat i raznolik repertoar uz obećanje da će održati koncert za pamćenje

– Dugo sam priželjkivala da nastupim na Kastelu, jer sam se uvijek dobro osjećala na toj bini, prvo kao prateći vokal Vladi Georgijevu 2004. godine i kao specijalna gošća Željku Joksimoviću 2007. godine, ali nisam priliku da sama nastupam u tom fantastičnom prostoru i jako se radujem koncertu, jer osjećam neku vrstu duga prema banjalučkoj publici zbog svih onih ljudi koji nisu moglo doći do mjesta na mom koncertu prethodne godine u Banskom dvoru -kaže Jelena uz obećanje da će ovaj nastup biti prava muzička poslastica.

– Sviram sa novosadskim Big bendom, sa kojim ću sljedeće godine proslaviti deset godina saradnje i radujem se što ću sa njima nastupiti u punoj postavi, što je jedinstven doživljaj i za mene i publiku. Što se tiče repertoara biće pjesama sa prvog i drugog albuma, nekoliko izvornih pjesama za moju dušu, uz poneko iznenađenje poput nastupa mojih malih prijatelja iz hora “Mama Voks” sa predivnom Majom Manojlević – kaže poznata umjetnica.

Jelena kaže da voli eksperimentisati sa muzikom i da će novi album kada dođe do njega biti usmjeren u tom smjeru.

– Muzika je široko polje za eksperimentisanje. Kao kreativac mislim da muzika bez promjena prije ili kasnije završi u kolotečini i zato sigurno neću odustati od muzičkog istraživanja. Na drugom albumu sam se poigravala sa nekim modernijim ritmovima, neke pjesme su se uklapale sa Big bendom, trenutno radim sa gudačima Svetog Đorđa i to je jedno novo polje za mene, nedavno sam održala sjajan koncert sa njima u Njemačkoj. Od novih pjesama uskoro će izaći singl “Dobro jutro ljubavi” jedan pravi letnji hit, brza stvar u modernom ritmu. Što se tiče albuma biće i on, kada budem imala dovoljno pjesama ,koje osjećam da su pjesme za mene. Nisam tip pjevača koji lako pravi kompromis, i ako u nekoj pjesmi ne nađem stihove, ritam ili melodiju koji me privuku, ne mogu da je pjevam bez obzira kada bih znala da je riječ o sigurnom hitu. Zbog toga albume uvijek spremam polako ali sigurno, sa pjesmama koje volim i želim da pjevam – jasna je poznata pop diva.

Ograničen broj karata

Organizator, turistička agencija „Star travel“, najavljuje da će koncert biti jedinstven doživljaj za sve posjetioce.

Vip ulaznice su već rasprodate, ali još uvijek ima dovoljan broj karata i to po ceni od 15 KM.

Stajaća mjesta, kažu organizatori, za sada nisu predviđena, ali nije isključeno da će i ona nekoliko dana pred koncert, biti puštena u prodaju, u ograničenom broju.

(Srpska Info)
Previous “MORALA SAM DA IDEM NA TERAPIJU” Scena iz novog horora uznemirila publiku (VIDEO)
Next OSTAVITE IH NA MIRU Ovi horoskopski znakovi vole SAMOĆU

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *