PRODAJE JEZERO Rado Lukić (70) iz Ugljevika nema više snage da održava imanje


U ovdašnjim oglasima može se na prodaji naći sve i svašta, od igle do lokomotive, a ovih dana na napoznatijem onaljn oglašivaču u BiH se posebno izdavaja jezero koje prodaje Rado Lukić iz Ugljevika.

Površina koja je na prodaji je 1,5 hektar, od čega 70 odsto zauzima voda. Jezero je vještačko, poribljeno šaranom, i nalazi se u mjestu Ugljevička Obrijež, dva kilometra od centra Ugljevika.

Lukić za Srpskainfo kaže da je zemljište njegovo vlasništvo 1/1 i da ga je on kupio prije desetak godina od bivših vlasnika.

– Tu je prije bila proizvodnja poljske cigle. Ja sam to kupio i sve sredio, uložio sam pozamašne pare i doveo u red. Vodu iz jezera sam nosio na analizu i potvrđeno je da je riječ o kvalitenoj vodi. Zato sam kupio cisternu šarana i ubacio ribu u jezero – priča Lukić.

Postoji asfaltni put do jezera koje je potpuno ograđeno, imaju dva funkcionalna objekta, voda, struja, kanalizacija, te bežični internet. Lokacija je, kako tvrdi, pogodna za turističke aktivnosti.

– Ja sam ove godine napunio 70 godina i da vam pravo kažem – nemam više fizičke snage da nastavim sa ovim. Imam dva sina koji imaju svoje poslove i nemaju vremena za ovo. To je jedini razlog zbog kojeg prodajem imanje – objašnjava Lukić.

Foto: Rado Lukić/RAS Srbija

Cijena nije tajna i ona iznosi 160.000 do 170.000 KM.

– Dolaze ljudi, gledaju, raspituju se i dive se. Za sada kupca nema – kaže ovaj prodavac jezera, koji je oglas objavio 5. juna.

(Srpska Info)
Previous Državi pola para od maloprodajne cijene goriva
Next PROVJERILI SMO KAKO FUNKCIONIŠE SAOBRAĆAJ POD STARČEVICOM Od spajanja tranzita do kampusa za dvije minute (VIDEO)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *