Todor Panić direktor kompanije “Vitinka” najbolji poslodavac za 2017. godinu


Na svečanoj sjednici Sindikata poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske održanoj u Domu sindikata u Banjaluci, izabran je najbolji poslodavac- direktor za 2017. godinu. Priznanje “Zlatna plaketa” uručeno je generalnom direktoru Fabrike prirodne, mineralne i  izvorske vode „Vitinka“ a.d. Zvornik, Todoru Paniću. Ovo priznanje već treću godinu bira i dodjeljuje Sindikat poljoprivrede i prehrambene industrije Republike Srpske, a izbor se temelji na ostvarenim rezultatima.

„Preduzeće „Vitinka“ je u konkurenciji nekoliko kompanija iz ovih djelatnosti osvojilo maksimalnih 100 bodova, iz čega je sasvim  jasno da se radi o uzornom  kolektivu u kome se poštuju i stalno unapređuju stečena radnička i sindikalna prava“ izjavili su ispred Sindikata.

Svečanoj sjednici prisustvovali su generalni sekretar Saveza sindikata Republike Srpske Goran Stanković, potpredsjednik Saveza sindikata RS Dragan Gnjatić, kao i većina predsjednika granskih sindikata.

Predsjednik granskog sindikata Aleksandar Tomić uručio je “Zlatnu plaketu”, direktoru marketinga kompanije Vitinka- Mirku Saviću.

“Zahvaljujem svima koji su svojim glasovima ove godine kompaniju Vitinku i generalnog direktora Todora Panića potvrdili kao Najpoželjnijeg poslodavca. Jako nam je važno da kroz ovo priznanje služimo razvoju zajednice. Danas, kompanija Vitinka je jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača osvježavajućih bezalkoholnih napitaka. Put do današnje tržišne pozicije nije bio lak, bio je pun izazova, od 2013. godine kada je za generalnog direktora imenovan Todor Panić kompanija Vitinka doživjela je niz transformacija kako u organizacionom, tako i u proizvodnom smislu. Kvalitet naših proizvoda stalno se potvrđuje kroz brojne prestižne nagrade i veliko povjerenje koje nam potrošači ukazuju. Nedavno istraživanje i analiza globalne kompanije Euromonitor je pokazalo da smo i najbrže rastuća kompanija, posebno smo ponosni na veliki šampionski pehar koji smo osvojili u kategoriji „šampion kvaliteta grupe proizvoda“ za 2018. godinu na  Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Sva ova priznanja potvrđuju da smo na pravom putu i da se predanosti, posvećenosti i domaćoj i odgovornoj proizvodnji, isplati. „Zlatna plaketa“ za najboljeg poslodavca nam je podsticaj da se ne uspavamo, nego da brinemo danas kako ne bismo morali brinuti sutra. Tako da ćemo nastaviti s jednakim entuzijazmom ulagati trud i sredstva u sve procese poslovanja”, izjavio je povodom dodjele priznanja Mirko Savić, direktor marketinga kompanije Vitinka.

Banjaluka.com

Previous “Debitovala” i tribina van stadiona! (Foto)
Next Vrane ponovo napale: Taksista spasao djevojčicu od naleta ptica

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *