Udaren pješak u Boriku


Pješak (74) kojeg je udario vozač Z.M. (22) na pješačkom prelazu u banjalučkom naselju Borik, prevezen je na UKC RS i nije životno ugrožen.

Automobilom marke ford fiesta upravljala je djevojka koja je naletjela na stariju ženu dok je prelazila pješački prelaz.

“Oko 8.00h u Bulevaru Živojina Mišića desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke ford fiesta kojim je upravljala Z.M. (22) i pješak (74) iz Banjaluke koji je kolima SHMP prevezena u medicinsku ustanovu“, rekla je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za Bezbejdnost saobraćaja Banjaluka. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Saobraćaj je blokiran u jednom smjeru.

“Na ovom dijelu puta postoje vibracione trake koje su postavljene nakon što je neka gospođa udarila dva pješaka na pješačkom. Lično, smatram da ove vibracione trake samo razvaljuju trap na automobilima, a da bi pravo rješenje bilo postavljanje pješačkog prelaza na ležećem policajcu, kao što je pored OŠ Jovan Cvijić.” rekao je stanovnik Borika koji je želio da ostane anoniman.

Izvor: Nezavisne

Previous Porodica ne vjeruje da su Bojana Koprenu ubila braća Diljević
Next Švajcarci se okrenuli protiv Šaćirija: Srbi su u pravu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *