Saobraćajnom policajcu u Trebinju zapaljen auto


Trebinje – Automobil opel astra, u vlasništvu, kako nezvanično saznajemo, policajca Edisa Pašića iz Policijske uprave Trebinje, planuo je rano jutros u trebinjskom naselju Hrupjela, na improvizovanom parkingu u blizini kuće u kojoj živi kao podstanar.

Vozilo je nepoznato lice, ili više njih, namjerno zapalilo, jer je, nakon izvršenog uviđaja, u Policijskoj upravi Trebinje potvrđeno da će nepoznatom počiniocu biti dokumentovano krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

“Policijska stanica Trebinje je u noći između 26. i 27. juna zaprimila prijavu da je u toku požar na jednom automobilu, nakon čega su pripadnici ove stanice odmah izašli na lice mjesta”, kažu u Policijskoj upravi Trebinje.

Policija je o požaru obavijestila trebinjske vatrogasce, koji su oko 4.20 otišli na teren sa jednim vatrogasnim vozilom, ali je auto već poprilično bila zahvatila vatra koju su ubrzo ugasili.

Požar je prilično oštetio vozilo sa prednje strane, gdje je na desnoj strani polomljena i šoferšajbna, dok je na lijevoj strani vatra bukvalno istopila prednju plastiku i lijevu prednju gumu.

Komšije i prolaznici malo poznaju Pašića, koji je, kako kažu, ovdje podstanar sa suprugom, ali ga znaju kao povučenog i pristojnog mladića. Sa Pašićem nismo uspjeli da stupimo u kontakt kako bismo čuli da li mu je možda neko prijetio ili eventualno nagađa motive za ovo nedjelo.

“On radi kao saobraćajni policajac i jedino zbog čega se mogao zamjeriti jeste možda neka kazna iz kršenja saobraćajnih propisa, ali to nije vrijedno nikakve osvete, a kamoli da se momku uradi ovakva pakost i nanese ovolika šteta”, kazao je jedan prolaznik za “Nezavisne”.

Pored Pašićevog automobila, srećom, nije bilo drugih vozila niti objekata na koje bi se mogla prenijeti vatra i prouzrokovati druga oštećenja, a ni suva trava niti stablo lipe koje je bilo u blizini nisu planuli, pa se požar nije raširio.

Paljevine automobila su u Trebinju prije nekoliko godina bile učestala pojava koja se radila iz osvetoljubivosti, pa su se čak i automobili dizali u vazduh, ali je policija uspjela suzbiti ovu pojavu pronalazeći i kažnjavajući počinioce.

Ova paljevina je prva zabilježena u ovoj godini.

(Glas Srpske)

Previous Njemački radnici štrajkuju protiv vlasnika iz BiH
Next Poštar se poslužio novcem od penzija, pa dobio otkaz i prijavu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *