ZNA DA UKLJUČI KOMPJUTER I VOZI AUTO “Impresivna” biografija kandidata za direktora Doma omladine Beograd


“Bogata” biografija kandidata za direktora Doma omladine Nenada Dragovića, u kojoj kao svoje posebne vještine navodi osnovno znanje engleskog jezika (nivo A1) i vozačku dozvolu, zapalila je društvene mreže.

Iako je on već tri godine na čelu ove institucije, priča o njemu se akutelizovala jer je ponovo predložen da bude na rukovodećem mjestu.

Foto: Blic/RAS Srbija

Nenad Dragović je od 1993. godine zaposlen u Domu omladine Beograda. Prvo, kao tehnički direktor, na poslovima rukovođenja tehničkom, opštom i službom održavanja, kao i na poslovima kontrole obezbjeđenja objekta, da bi od 1994. do 1997. godine rukovodio Domom omladine Beograda tokom odsustva tadašnjeg generalnog direktora, piše Blic.

Dragović je 2015. godine konačno dobio svoju priliku i postao i zvanično direktor Doma omladine. Sve do danas on je bio na ovoj poziciji, a sada je ponovo predložen da obavlja ovu dužnost.

Sada se njegova radna biografija pojavila u zvaničnom skupštinskom materijalu i izgleda veoma oskudno, a zatim je osvanula i na društvenim mrežama gdje se povela ozbiljna polemika.

Naime, Dragović je završio Politehničku akademiju Više tehničke škole u Beogradu i stekao zvanje mašinskog inženjera.

Dodatno školovanje ostvario je u 61. godini kada je 2011. godine upisao Visoku strukovnu školu za preduzetništvo i već 2012. stekao zvanje strukovnog menadžera.

Kao vještine on navodi nekoliko osnovnih znanja za rad na računaru i to Majkrosoft ofisa i korišćenje interneta, ali i vozačku dozvolu za A, B, C i E kategorije.

Ono što svima naročito bode oči jeste njegovo osnovno znanje engleskog jezika, nivo A1. Mnogi su na društvenim mrežama naveli da je naprihvatljivo da neko sa tako oskudnim znanjem engleskog jezika vodi kulturnu ustanovu, u koju nerijetko dolaze i straci.

Pedja Mitrovic@PedaMitrovic

Bogata biografija predloženog kandidata za direktora Doma omladine g. Nenada Dragovića.

Među relevantnim kvalifikacijama poznavanje engleskog jezika na nivou A1 i vozačka dozvola kategorija A, B, C i E.

V.D. direktora Doma omladine.

Šta je radio prije Doma omladine

Prije nego što je došao u Dom omladine Beograda bio je zaposlen u Građevinskom preduzeću “Janko Lisjak”, u periodu od 1975. do 1993. godine, kao samostalni projektant.

Između ostalog, proveo je šest godina na gradilištima u Iraku, gdje je učestvovao u velikim infrastrukturnim i industrijskim projektima.

Osim zbog sporne biografije, na Twiteru se vodi žustra polemika zbog toga što će Dragović uskoro napuniti 68 godina, odavno bi trebao da bude u penziji, ali pošto je predloženi kandidat za direktora Doma omladine njegovo vrijeme tek dolazi.

(Srpska Info)

Previous Italija blokirala samit EU
Next APSURDI Policijska agencija dobija trajni smještaj u mostarskoj ulici NAZVANOJ PO USTAŠAMA

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *