Koncert na Kastelu: Masimo Savić dolazi u Banjaluku


Na tvrđavi Kastel u četvrtak 2. avgusta od 21 čas nastupiće poznati zagrebački muzičar Masimo Savić u okviru koncertne promocije novog albuma.

Za ljubitelje poznatog pjevača ne treba podsjetnik na brojne hitove stvarane tokom 30 godina bogate karijere, a novi koncert dolazi u sklopu promocije posljednjeg albuma “Sada”.

Sa albuma su dosad predstavljeni singlovi “1000 ljudi” i “Neka ti plove brodovi”, kao i još jedan uspješan Masimov duet, ovog puta sa grupom “Vatra” u pjesmi “Nama se nikud ne žuri”, autora Ivana Dečaka.

Masimo je na albumu ponovno radio sa nekim od svojih stalnih saradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem.

Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još tri već poznata autorska imena s prethodnog albuma, Sandro Bastiančić, Amil Lojo te Davor Pastuović – Nevera.

Za Masimov novi album pjesme su napisali i Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković te Damir Arslanagić, novi saradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Masimov umjetnički senzibilitet što je pjevač posebno istakao.

– Bilo je zadovoljstvo i veliko uzbuđenje raditi na novom albumu. Jednako sam uživao u radu s već uigranom ekipom, kao i s novim imenima koja su sigurno ovom novom albumu dala jedno posebno obilježje – rekao je Masimo.

Ulaznice po cijeni od 20 KM mogu da se kupe u sistemu kupikartu.ba, kao i na prodajnom mjestu ispred Robne kuće „Boska“.

(Srpska Info)
Previous U DŽEP STAVILI 362.000 KM Bračni par iz Tuzle osumnjičen za utaju poreza
Next Lukačeva nervoza – strah od izbornog poraza Milorada Dodika

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *