Dragičević: Pokušali su da se nagode sa mnom


U saopštenju tužioca o slučaju Dragičević nema nijedna logična činjenica. Ubistvo Davida je planirano. David je mučen, masakriran, silovan – sve ovo je izjavio otac pokojnog Davida u večerašnjoj emisiji „Puls“ BN televizije. On je podvukao da je trenutno na sceni ponovno ubistvo Davida Dragičevića.
U saopštenju tužioca o slučaju Dragičević nema nijedna logična činjenica. Ubistvo Davida je planirano. David je mučen, masakriran, silovan – sve ovo je izjavio otac pokojnog Davida večeras na BN televiziji.

On je podvukao da je trenutno na sceni ponovno ubistvo Davida Dragičevića.

– Ja tvrdim odgovorno da je tačno sve što sam rekao. Sve sam navodio na pravi trag, a niko me nije slušao. Ja sam svoju istragu priveo kraju. Ako treba deset godina ću da se borim i tražiću pomoć bilo koga, pa i iz inostranstva – rekao je Davor Dragičević, otac pokojnog Davida Dragičevića.

Institucije se igraju mojim mrtvim sinom više od stotinu dana, naveo je on.

– Pokušali su da se nagode sa mnom. Reći ću ko je u pitanju kada za to dođe vrijeme. To su ljudi i iz institucija, ali i privatna lica – kaže Dragičević.

Borba se nastavlja.

„Misle da ću ih pustiti. Nikada u životu! Imam za njih previše snage“, poručio je Dragičević i dodao:

„Je li potrebno da 40 dana ne odem na grob svom sinu? Da ne upalim svijeću? S kim ću Božić i slavu slaviti? Ni sa kim, u državi gdje vladaju sotone.“

(Buka)

Previous SNSD predstavio nosioce lista na predstojećim Opštim izborima
Next “Jugom” ušao u pogrešnu traku u kružnom toku

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *