“VIŠE I NE PITAJU ZA RODITELJE” Baba brine o djeci kojima je otac KAMENOM UBIO MAJKU u njihovom prisustvu


Godinu dana nakon što je Milan Lovrić ubio suprugu Olgu ispred Centra za socijalni rad, a potom presudio i sebi, starateljstvo nad njihovo troje djece dobila je Ljiljana Antić, Olgina majka.

Kako saznaje Blic, nakon godinu dana brige o unučićima M. L. (4), A. L. (10) i O. L. (12), baka Ljiljana konačno je postala i zakonski staratelj mališana.

Od kako je 5. jula 2017. Milan krvnički ubio Olgu udarcima kamenom u glavu ispred Centra za socijalni rad i to naočigled djece, baka je hrabro preuzela brigu nad njima.

U ispovijesti za „Blic“ Ljiljana je nedavno ispričala kako djeca više ne pitaju da li će se mama vratiti kući.

– Dječaci su svega svjesni i sve znaju, iako u kući ne komentarišemo, čak i ne pričamo o tome, to se vidi po njihovim izjavama i stavovima. Oni za roditelje skoro i da ne pitaju, osim najmlađeg, koji stalno spominje mamu – rekla je tada Ljiljana Antić.

Beograđanka Olga Lovrić je deset godina proživljavala pravu torturu od strane supruga Milana Lovrića, koji ju je na kraju i ubio.

U braku su uživali samo prvih šest mjeseci, nakon čega je uslijedilo i psihičko i fizičko maltretiranje, koje nije izostalo čak ni kada je bila trudna.

U Centru za socijalni rad prvi put su zavedeni kada je od povreda koje joj je nanio završila u Urgentnom centru, ali umjesto da se na tome zaustavi, nasilnik je podigao ruku i na najstarijeg sina i to zbog četvorke iz engleskog jezika.

Zbog toga je osuđen na dvije godine robije, ali je zbog primjerenog vladanja pušten u aprilu 2017.

Od tada, Olga je čak sedam puta podnijela policiji prijavu protiv njega, ali je on uprkos zabrani prilaska dolazio i prijetio im.

(Blic)

Previous Velike promjene na tržištu iznajmljivanja stanova: Turisti potisnuli podstanare
Next Sveti Stefan u "opsadnom" stanju - stižu Bekamovi

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *