Nagradu za pobjedu Savić vaterpoliste Srbije časti sa pet jakih treninga


Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić, poslije ubjedljive pobjede nad Slovačkom 13:5 za ovjeru plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Barseloni, izjavio je da će svoje vaterpoliste “nagraditi” sa pet jakih treninga.

Branioci trofeja su sa maksimalna tri trijumfa u grupi (Rumunija, Rusija, Slovačka) otišli direktno među osam najboljih.

– Bilo je oscilacija, ali idemo dalje… Znam da mnogi vole tri dana pauze, ali ja ne spadam medju takve trenere. Volim tenziju i moraću da nadjem način za nju, po svemu sudeći biće to kroz pet jakih treninga – rekao je Savić u svom stilu.

Nije želio da priča o potencijalnom rivalu, vierovatno će to biti pobiednik izmedju Mađarske i Holandije i istakao je da će “reči više kada za to dođe vrijeme”.

Golman Gojko Pijetlović očekuje Mađarsku za sljedećeg protivnika.

– Bilo je tvrđe nego što smo mislili. Probali smo neke akcije, ovu pauzu moramo za Mađare da iskoristimo na pravi način. Prvenstvo tek počinje – naveo je on.

Sava Ranđelović zadovoljan je prikazanom igrom protiv Slovačke.

– Sreća je da sunce nije bilo jako kao u meču sa Rusijom. Tada dvije četvrtine nismo mogli da gledamo. Zadovoljan sam. Svi se dobro osjećamo, bolje nego u prva dva susreta. Dižemo se, djelujemo bolje i vjerujem da ćemo sljedećeg rivala spremni da dočekamo – zaključio je Ranđelović.

Srpske vaterpoliste u utorak čeka četvrtfinale šampionata.

(Tanjug)

Previous Sprema li se nova finansijska kriza?
Next Mladi srpski naučnik OTKRIĆEM ODUŠEVIO svjetsku naučnu javnost

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *