Nakon sudara, kombi pun radnika sletio u Vrbas


Prekinuta je akcija izvlačenja osobe koja je nestala kada je kombi sa radnicima, navodno iz Jajca, u kanjonu Tijesno, u blizini Banjaluke, sletio u Vrbas.

Kako je javio reporter Srpskainfo, koji je bio na licu mjesta, vidljivi su tragovi kočenja, a kombi je odvalio desnu bankinu pored puta i sletio u rijeku.

Nešto poslije 21 sat na lice mjesta stigla je velika dizalica uz pomoć koje će se izvlačiti vozilo iz vode i saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen. Međutim zbog noći i drugih okolnosti večeras neće biti moguće izvlačenje vozila. Akcija na izvlačenju se nastavlja sutra rano ujutro.

Nedaleko od mjesta gdje je kombi probio zaštitnu ogradu stajao je parkiran “golf 5”, na kojem su se vidjeli tragovi oštećenja. Navjerovatnije je i taj automobil učestvovao u nesreći.

Vozači sa kojima smo razgovarali uglavnom su se raspitivalio tome šta se desilo. Kažu da na ovom dijelu puta vozači često voze brže nego što je dozvoljeno, pa se zato nerijetko dešavaju nesreće.

Neki od njih koji često prolaze ovom dionicom puta podsjećaju na teške nesreće koje su se proteklih godina dešavale na ovom dijelu puta, a u kojem su mnoge osobe izgubile život.

Danas oko 16.45 banjalučkoj policiji je prijavljeno da je kombi sletio u rijeku Vrbas, u mjestu Tijesno kod Banjaluke. U kombiju je bilo više radnika iz Jajca, a dvojicu, koji su se uspjeli spasiti i doplivati do obale, odvezla je Hitna pomoć.

(Srpska Info)

Previous Bivši Trumpov advokat snimio razgovor o plaćanju ženi koja tvrdi da mu je bila ljubavnica
Next Poznati finalisti druge večeri Demofesta

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *