Gračanica: Srbin nađen obješen o orah, sumnja se na samoubistvo


Policija u Gračanici saopštila je da je beživotno tijelo, nađeno juče u naselju Padalište, identifikovala kao mušku osobu srpske nacionalnosti B.P. i navela da se za sada sumnja na samoubistvo.

RTK na srpskom jeziku prenosi da je šef istražne jedinice Boban Simonović izjavio da je policija u Gračanici u subotu nešto prije podneva obaviještena o slučaju, dodajući da je sa policijom na lice mjesta izašao i dežurni ljekar Hitne pomoći koji je konstatovao smrt.

– Istražne jedinice naše stanice su izašle na lice mjesta i uočile tijelo, ne znamo za sada pod kojim okolnostima, ali su vidjeli da je bilo obješeno o orah. Sve jedinice koje su potrebne u ovakvim slučajevima su izašle na lice mjesta, kao i državni tužilac. Urađen je uviđaj i tijelo je prebačeno na sudsku medicinu u Prištini gdje se očekuje da u toku sutrašnjeg dana bude urađena obdukcija, kada vjerujem da ćemo imati više informacija o tome na koji način je došlo do smrti- rekao je Simonović.

RTK na srpskom jeziku je u subotu objavila da su radnici angažovani na održavanju manastirskog vinograda u naselju Padalište u Gračanici pronašli beživotno tijelo muške osobe.

(Tanjug)

Previous Špirić: Mektićev krajnji cilj je ukidanje MUP-a RS
Next Otkriveno koliko Đoković dobija novca od "Lakosta"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *