Kosor: Nisam ljubomorna na Kolindino mokro grljenje i glađenje Makrona


Ne stišavaju se reakcije na ponašanje predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović na ceremoniji dodjele medalja nakon finalnog meča Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Njeno ponašanje kritikovala je I bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor koja je zaprijetila da će na Twitteru blokirati sve koji kažu kako je ljubomorna na Kolindu.

“Blokirat ću svakog, ali baš svakog ko moje političko neoduševljenje čašama, žvakama, mokrim grljenjem, ljubljenjem i tapšanjem po glavi, nazove ljubomorom. Na znanje i ravnanje gospođama i gospodi anonimnim delegata”, napisala je Kosor.

Nekadašnja predsjednica Vlade Hrvatske na društvenim mrežama u nekoliko se navrata našalila na račun Kolinde postovima poput: “Kiša lije vrijeme je za zagrljaje”.

“Kad me na žensku solidarnost u slučaju neoduševljenja zbog glađenja i ljubljenja predsjednika Macrona po mokroj glavi, poziva i proziva žena koja je o meni kao premijerki govorila sve najgore. Povratak u stvarnost”, navela je između ostalog Kosor.

Ona ja javno kritikovala i način proslave koji je organizovan 16. jula u Zagrebu, odnosno učešće Thompsona na proslavi.

“Koliko su nas Vatreni ujedinili toliko nas je kontroverzni pjevač podijelio. I to je istina koje i sjajni hrvatski selektor Zlatko Dalić mora postati svjestan”, napisala je Kosor.

(Klix.ba)

Previous Ćulum: Republičko tužilaštvo da sasluša Mektića
Next Ko se iz BiH brčka na Baliju, Sejšelima, Maldivima

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *