Na žrtvu ispalili rafal, među uhapšenima i žena


Policija je uhapsila Boška K. (28), Biljanu K. (41), te Peru M. (43), osumnjičene za ubistvo Davora Vitića (33) u mjestu Bogaz kod Han Pijeska.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv ubistva bila je ljubomora, ali će tačne okolnosti i motiv biti utvrđeni nakon istrage kojom rukovodi Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo.

Ubistvo je policiji prijavljeno u subotu oko 17 časova.

– Osumnjičenu trojku teretimo da su 21. juna oko 17 časova usmrtili V. D. iz Bratunca. Oni će nakon ispitivanja biti predati Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu – rekli su juče u PU Istočno Sarajevo i dodali da ne mogu da otkrivaju više detalja o ovom slučaju.

Prema izjavama mještana, Vitić je ubijen u trenutku kada je izlazio iz automobila.

– Čim je Vitić izašao iz auta marke “golf” iz obližnje kuće su izašle dvije osobe, a jedna je ispalila par hitaca iz automatske puške prema njemu. Policija i hitna pomoć, koja je odvezla mladića, stigli su veoma brzo – ispričao je jedan od mještana naselja Bogaz.

On je dodao kako je najvjerovatniji motiv ljubavna afera koju je Vitić imao sa ženom jednog od osumnjičenih.

– Nakon kriminalističke obrade i saslušanja osumnjičenih u tužilaštvu, te vještačenja koja će biti izvršena u narednom periodu, biće jasno utvrđeno ko je direktni izvršilac, a ko saučesnik u ovom krivičnom djelu – naveo je izvor blizak policiji.

(SrpskaInfo)

Previous Zaplijenjena droga, uhapšeno sedam lica u Banjaluci
Next Žuti meteoalarm zbog kiše i grmljavine

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *