Severina pred razvodom? Pjevačica se tajno viđa sa hrvatskim političarem


Hrvatska pjevačica tajno se viđa sa 10 godina starijim biznismenom iz Splita koji ima veze sa politikom. Severina navodno, zbog njega, planira da ostavi Kojića.

“Severina i Igor već duže vrijeme imaju krize u braku, jer se pjevačica tajno viđa s jednim ozbiljnim biznismenom i političarem. Pjevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa sa Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude sretna s moćnim Splićaninom, međutim, i sama zna kakav bi to odjek ostavilo u javnosti.

Pogotovo što joj je mali Keba u svakom smislu na usluzi, prati je na nastupima, sa kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj oko sina Aleksandra i pruža joj podršku u borbi koju vodi za starateljstvo sa djetetovim ocem Milanom Popovićem. Tako da bi svakako naišla na osudu što ga je varala i na kraju otkačila”, kaže sagovornik iz Hrvatske.

S druge strane, nedavno se po beogradskim kuloarima pronijela vijest da se Severina Kojić žestoko zamjerila svekru Draganu Kojiću Kebi kada se nije pojavila na porodičnom slavlju u Loznici. Navodno, folker se tada naljutio što ga Seve nije ispoštovala.

(Express/Telegraf)

Previous Ferguson napušta Ambasadu Britanije u Sarajevu: Nakon BiH svaka država će biti dosadna
Next Uskoro manje gužve kod “Sirana”

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *