Slavni Bitls se vratio na pješački prelaz na Ebi Roudu


Britanski muzičar i nekadašnji član Bitlsa Pol Makartni prešao je pješački prelaz kod muzičkog studija na londonskom Ebi Roudu, gotovo 49 godina nakon što je na tom mjestu napravljena čuvena fotografija za omot posljednjeg albuma koji su Bitlsi snimili.

Makartni se na Ebi Roud “vratio” kako bi održao poseban koncert za najveće obožavaoce, a snimak hoda preko pješačkog prelaza objavio je na svom profilu na Instagramu.

Makartni je u Ebi Roud studiju održao ekskluzivni intimni koncert, samo za odabrane, na kojem je svirao numere Bitlsa. Ćerka Meri snimala ga je dok je prelazio čuveni pješački prelaz ka studiju, isti onaj na kojem je fotograf Ijan Mekmilan, 8. avgusta 1969, uslikao legendarnu liverpulsku četvorku, navodi NME.

?@maryamccartney #PaulMcCartney #EgyptStation #AbbeyRoad

A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney) on

Makartni je prošle nedjelje na društvenim mrežama najavio koncert na tajnoj lokaciji u Londonu, pozvavši obožavaoce da mu pošalju video snimak na kojem će objasniti zašto bi baš oni trebalo da budu izabrani da prisustvuju svirci.

Album “Abbey Road”, objavljen 1969. godine i posljednji je koji su Bitlsi snimili.

Godinu dana kasnije, nepunih mjesec dana poslije raspada grupe, objavili su i album “Let It Be” sa numerama koje su ranije snimljene.

(Tanjug)

Previous CIK BiH: Rok za podnošenje prijava za učešće na izborima ističe u ponoć
Next London objavljuje nove detalje "Brexita"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *