Kćerka poznatog muzičara se predozirala, mrtvu je pronašla prijateljica


Maja Avdibegović (35) kćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo.

Kćerku doktora za rokenrol mrtvu je pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji na žalost nije bilo spasa, piše SrpskaInfo.

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon spoljnog pregleda tijela utvrđeno je da je uzrok smrti najvjerovatnije predoziranje narkoticima ili lijekovima.

Inače, Maja je 1. juna ove godine takođe pokušala izvršiti samoubistvo kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spašena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je bila poprilično iskrvarila te je prevezena na Psihijatrijsku kliniku gdje je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Popularni muzičar i njegova kćerka sudeći po njenim medijskim istupima nakon pokušaja samoubistva u junu nisu bili u dobrim odnosima.

Maja je prije ovoga dva puta dizala ruku na sebe, a za svoje stanje krivila je sudeći prema njenim medijskim izjavama oca Milića.

Poznati rok muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila sa zavisnosti o narkoticima.

(Avaz)

Previous I dalje aktivni požari u Grčkoj
Next Iz Savjeta ministara najavili FIZIČKE PREPREKE na ilegalnim prelazima

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *