SNSD i DNS podnose inicijativu za smjenu Mektića


SNSD i DNS podnijeće danas inicijativu Predstavničkom domu BiH za smjenu Dragana Mektića, ministra bezbjendosti BiH zbog migrantske krize.

Ovo je prije par trenutaka rekao Staša Košarac, predsjedavjaući Kluba SNSD-a u Predstanvičkom domu BiH. Smatraju ga najodgovornijim za migrantsku krizu i tražiće da se sjendica organizuje u narendih 20 do 30 dana. Borislav Bojić (DNS), rekao je da Vijeće ministara BiH ima 20 dana da se izjasni o inicijativi za smejnu Mektića i da bi sjednica trebalo da se održi 4. septembra.

“Neću da komentarišem izjavu Staše Košarca, koji se ovih dana nalupao oko svega i svačega”, kratko je za SrpskaInfo rekao Mektić.

Mektić je prethodnog dana na konferenciji za novinare u Banjaluci rekao da smještanje migranata neće remetiti normalan život lokalnog stanovništva. Kako je naveo i Srbi koji žive u Medenom polju takođe će se složiti da migranti budu tamo smješteni nakon što je razgovarao s lokalnim srpskim predstavnicima.

Mektić je rekao da se razmišlja da se promijene zakoni kako bi se u pitanje rješavanja migranata uključila vojska kako bi pomogla graničnoj policiji u zaštiti granice.

 

Previous Dogovoren dolazak ruskih ljekara u Banjaluku
Next Detalji hapšenja starijeg muškaraca u Banjaluci, u autu mu nađena marihuana

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *