“Čovjek je narodan, ma LJUDINA”: Komšije otkrile KAKAV JE ZAPRAVO Zdravko Čolić


Zdravko Čolić jedan je od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima, a kakav je zapravo, zna samo uzak krug njegovih prijatelja i porodice.

Zdravka mnogi vole i on važi za pravog gospodina, no sada su o njemu progovorile i njegove komšije.

– Nisam mogla vjerovati. Njegova djeca i moja djeca igrala su se na igralištu. Meni se obrati neki čovjek, kad ono Čola. Ja stala, gledam i ne vjerujem. On se lijepo nasmijao i otad se uvijek lijepo javi kada se sretnemo na igralištu – otkriva komšinica.

– Uglavnom sada dolazi na igralište s mlađom kćerkom, starija je to prerasla, isto kao i moja. Čovjek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega’ – kazala je druga komšinica.

Jedna od njih nije htjela puno govoriti o popularnom pjevaču.

– Znam sve o Zdravku, ali neću vam ništa reći. Moja kuća je blizu njegove, a s istog smo podneblja došli – rekla je jedna komšinica.

– Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti zbog toga što krije svoje najbliže, a tako treba i ostati. Kako vidim, to poštuju i konobari i susjedi i nitko se do sada nije usudio uslikati na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zaslužuje – govore komšije.

Čola inače živi na beogradskom Košutnjaku sa suprugom Aleksandrom i dvjema kćerima.

(vestionline.com)

Previous NAJSLAĐI POSAO NA SVIJETU Nutela traži degustatore
Next VELIKI HENDIKEP ZA HRVATE Tucak će sa tribina gledati kako se njegova selekcija bori za bronzu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *