Detalji otmice djeda Jelene Đoković, otela ga dvojica maskiranih muškaraca


Dragan Lazarević, predsjednik opštine Ljig, rekao je za “Blic” da su SMS poruke u kojima je traženo dva miliona evra za otkup Miloslava Radosavljevića, dede Novakove supruge, razbojnici koji su ga opljačkali slali sa dedinog telefona.

Lazarević, inače porodični prijatelj sa familijom Jelene Đoković, ispričao je za “Blic” detalje nemilog događaja koji se desio u noći između srijede na četvrtak, oko tri ujutru.

“Razbojnici su upali u njegovu kuću. Opljačkali ga i onda ga izveli iz kuće, pa ga preveli preko Ibarske magistrale, pa preko rijeke, i u njivi ga vezali za stub. Onda su uzeli njegov mobilni telefon i poslali poruke njegovom sinu, Jeleninom ujaku, da je otet i da je potrebno da spreme dva miliona evra. Jelenina majka nije ni znala za taj slučaj, dok se danas nismo čuli”, ispričao je kratko Lazarević.

Deda Jelene Đoković, Miloslav Radisavljević, pronađen je juče vezan u kukuruzištu u Ljigu, u blizini svoje kuće. Radisavljević je u policiji ispričao da su mu dvojica maskiranih muškaraca tokom noći upala u stan i tražili novac. Prema njegovim riječima, on nije htio da im da novac, nakon čega su ga vezali i ostavili u kukuruzištu.

(Blic)

Previous Grade pelješki most uprkos protivljenju Bošnjaka u BiH
Next Prvi rok festival u Glamoču

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *