Ubijen poznati beogradski advokat Dragoslav Ognjanović


Advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je večeras u pucnjavi, do koje je došlo u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu, saopštio je MUP.

Njegov 26-godišnji sin ranjen je u predijelu desne ruke, a policija intenzivno traga za osobom koja je počinila zločin, saopštio je načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević.

“Odmah po prijavi događaja na lice mjesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji trenutno obavljaju uviđaj, a angažovane su i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem. Pripadnici MUP-a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mjere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što prije riješen, a počinilac krivičnog djela uhapšen”, naveo je Kovačević.

Na advokata Dragoslava Ognjanovića (56) i njegovog sina, koji nije životno ugrožen, pucano je oko 19.30 časova u Ulici Antifašističke borbe, u prolazi ispred zgrade kod broja 45.
Ognjanović je bio advokat Luke Bojovića, jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalnom, kao i branilac njegove žene Mire Marković.

(Nezavisne novine)

Previous Karamatić: Jedva čekam da Kormakova ode i da dođe neko ko neće sprovoditi politiku sarajevske čaršije
Next Grabar-Kitarović naljutila Komšića i Mašića

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *