Potraga za osobom koja je ubila Dragoslava Ognjanovića i ranila njegovog sina


Advokat Dragoslav Ognjanović ubijen je večeras u pucnjavi na Novom Beogradu, dok je njegov 26-godišnji sin ranjen je ruku, saopštio je MUP Srbije.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević rekao je da policija intenzivno traga za osobom koja je počinila zločin.

– Odmah po prijavi događaja na lice mjesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji trenutno obavljaju uviđaj, a angažovane su i druge jedinice policije koje intenzivno tragaju za počiniocem – naveo je Kovačević.

On je dodao da pripadnici MUP-a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve neophodne mjere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što prije riješen.

Na advokata Dragoslava Ognjanovića i njegovog sina, koji nije životno ugrožen, pucano je oko 19.30 časova u Ulici Antifašističke borbe, u prolazu ispred zgrade.

Ognjanović je bio advokat vođe “zemunskog klana” Luke Bojovića, jedan od branilaca nekadašnjeg predsjednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalnom, kao i branilac njegove žene Mire Marković.

(Srna)

Previous Srbija šampion Evrope u vaterpolu nakon peteraca
Next Evo šta se desilo sa psom koji je postao SIMBOL KATASTROFE U GRČKOJ

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *