Poznati pjevač ispitan u policiji: Halid Muslimović pretukao ženu


Poznati pjevač Halid Muslimović, našao se pod istragom policije zbog sumnje da je pretukao 45-godišnju ženu, kojoj je nakon toga prijetio i rekao da će je pojesti mrak. Istraga je pokrenuta nakon što je S. B. (45) prijavila Policijskoj upravi Banjaluka da ju je Muslimović napao u Kozarcu dok su se automobilom vozili za Banjaluku, gdje ona stanuje.

Žena je prijavila da su se Muslimović i ona posvađali 27. jula između dva i tri ujutro, nakon čega joj je on zadao više udaraca po licu i tijelu. U prijavi je navela da ju je, po dolasku, u Banjaluku izbacio iz automobila.

Kada mu je rekla da će ga prijaviti policiji on se razbjesnio i počeo da joj prijeti i govori da će je vozati u gepeku i da će je progutati mrak – rekao je izvor blizak istrazi.

Portparol PU Banja Luka Marija Markanović potvrdila je da je prijava zaprimljena.

“Policajci su postupili su prijavi i ispitali Muslimovića. Nakon kompletiranja predmeta protiv njega će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci”, rekla je Markanović.

Kako Avaz saznaje Muslimoviću se na teret stavlja da je počinio krivična djela nanošenje tjelesnih povreda, te ugrožavanje sigurnosti.

(avaz.ba)

Previous Dodik: Izvještaj korišten za mnoge presude u međunarodnim procesima
Next Za 13 godina 50.000 zahtjeva za pasoš Srbije

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *