JOŠ JEDNO ČUDO U LOS ANĐELESU Brajant se vraća iz penzije kako bi pomogao Džejmsu da Lejkersi osvoje NBA prsten


To što je Lebron Džejms stigao u njihov klub, nije jedina vijest koja bi ovog ljeta mogla da oduševi navijače Los Aneđeles Lejkersa.

Naime, nekadašnja zvijezda ovog trofejnog kluba, gorostasni centar Šekil O’Nil, otkrio je jedan vrlo zanimvljiv detalj, koji bi mogao da se nazove i sportskom senzacijom.

Tokom O’Nilovog boravka na jednoj humanitarnoj utakmici u “gradu anđela”, novinari TMZ-a su mu prišli i pitali ga da li bi se, iako je 46-godišnjak, sada vratio u Lejkerse, ne bi li igrao u tandemu sa “kraljem”.

Poslije odsječnog “Ne, ja sam (sa profesionalnim bavaljnjem košarkom) završio”, Šekil O’Nil je dodao i sljedeće:

– Kobi (Brajant) se vraća, koliko čujem. Kobi se vraća, tako sam bar ja čuo. A vi ste čuli najprije od mene – otkrio je “Šek”.

Kobi Brajant je mlađi od O’Nila, ima 39 godina, a 2016. se oprostio od košarke i posvetio se drugim stvarima. Iako ova senzacionalna najava njegovog povratka u NBA nije nemoguća, jer i stariji igrači od njega još uvijek nastupaju u najjačoj ligi svijeta (primjera radi Vins Karter ima 41 godinu, a Dirk Novicki 40), ne treba smetnuti sa uma da je Kobi Brajant, kao petostruki NBA šampion, 18 puta učesnik Ol-star mečeva, te dvostruki olimpijski šampion sa reprezentacijom SAD – zbog povreda odigrao skromnih 107 utakmica u svoje posljednje tri sezone.

(Blic)

Previous Tači promijenio priču: Nema podjele Kosova, ali ima KOREKCIJE GRANICA
Next Nema kupaca za imovinu Robnih rezervi Republike Srpske

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *