Jedan od najboljih AKCIONIH FILMOVA za dva dana zaradio 61 milion dolara


Šesti film serijala ‘Nemoguća misija’, u kome Tom Kruz i dalje izvodi neke od najkomplikovanijih kaskaderskih scena, dobro je počeo. Za samo dva dana prikazivanja uspio je da zaradi 61 milion dolara.

“Nemoguća misija” je redak blokbaster koji se prodaje upravo zahvaljujući zvijezdi Tomu Kruzu, a ne brendu poput Marvela ili “Ratova zvijezda”, piše Biznis insajder (Bussines Insider).

Kruz i njegovi podvizi ovog vikenda su se isplatili za studio, te je za samo dva dana nastavak filma “Nemoguća misija – Raspad sistema” uspio da zaradi 61,5 miliona dolara. To je čak četiri puta više od drugoplasiranog filma “Mamma Mia! Here We Go Again”, koji je tokom vikenda zaradio 15 miliona.

– Paramount je napravio majstorski posao stavljajući Kruza u centar njihove marketinške kampanje i publiciteta za šesti nastavak ‘Nemoguća misija – Raspad sistema’ – rekao je Pol Dergarabedijan, viši analitičar za Komskor.

– To se dobro isplatilo za posljednji nastavak filma koji je postao jedan od najpopularnijih i najdugoročnijih akcionih franšiza svih vremena – dodao je on.

(B92)

 

Previous Invalide iz FBiH dovoze u Hercegovinu: Vikend prosjaci okupirali Trebinje
Next Hajdi Klum o vezi sa 16 godina mlađim momkom

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *