Plenković: Govor u Kninu nije planiran za jutro da bi se izbjegli ZVIŽDUCI


Hrvatski premijer Andrej Plenković odbacio je danas tezu da su govori na obilježavanju godišnjice “Oluje” u nedjelju u Kninu planirani u osam ujutro, kako se ne bi suočio sa zvižducima i nezadovoljstvom građana.

– Ta teza ne stoji uopšte i ne znam zašto je postavljate – kazao je Plenković na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje da li se boji zvižduka budući da su govori na glavnom trgu u Kninu organizovani za osam sati ujutro, prenosi Hina.

– Ove godine je došle do modifikacije; neka od braniteljskih udruženja su bila sklona tome da što veći broj ljudi može biti prisutan kada se drže govori i s obzirom na procjenu temperature koja se očekuje u nedjelju u Kninu, s obzirom na iskustvo ranijih godina i s obzirom da je Sinjska alka istog dana, odlučeno je da govori na trgu budu ujutro – rekao je Plenković.

Nakon toga slijedi program na Kninskoj tvrđavi, a potom i prelet aviona F16 koji su kupljeni do Izraela, potvrdio je premijer informaciju koja je iscurila u medije i koja je trebala da bude posebno iznenađenje, prenosi Hina.

(Tanjug)

Previous Nole zatražio i mišljenje navijača
Next Benon: Soroš američkim novcem pokušava da mijenja izgled Evrope

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *