Pavić očekuje 15 poslaničkih mjesta u Narodnoj skupštini


Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je večeras u Tesliću da su ambicije ove stranke da na opštim oktobarskim izborima dobije više od 100.000 glasova, 15 poslaničkih mjesta u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te dva u Parlamentarnoj skupštini BiH.

“Mi ćemo građanima sigurno vratiti to povjerenje. Spremili smo ozbiljan program koji je okrenut čovjeku i ekonomiji, a koji će biti predstavljen tokom predizborne kamapanje”, izjavio je Pavić novinarima.

On je poručio da DNS hoće da vodi snage koje gledaju naprijed i koje se ne osvrću unazad.

“Želimo da stvorimo uslove u kojima će naši ljudi raditi”, izjavio je Pavić, nakon što je otvorio prostorije Opštinskog odbora DNS-a u Tesliću.

On je rekao da nove prostorije omogućavaju i građanima da se informišu o aktivnostima DNS-a, ali i da iznesu svoje zahtjeve i ideje.

Pavić je naglasio da ima puno povjerenje u rad rukovodstva teslićkog DNS-a i da je njegovo prisustvo večeras podsticaj da se taj rad dodatno unaprijedi.

Predsjednik teslićkog odbora DNS-a Marinko Đukić rekao je da su otvaranjem novih prostorija stvorene tehničke pretpostavke da se može raditi ozbiljno i da će se popraviti izborni rezultat DNS-a u ovoj lokalnoj zajednici.

“Mi vodimo jednu umjerenu politiku sa normalnom retorikom i stranka će se baviti pitanjem razvoja i kako da se stvore uslovi da mladi ne napuštaju ovo područje”, rekao je Đukić.

On je zahvalio načelniku opštine Teslić Milanu Milićeviću koji je ovoj stranci izašao u susret dodjelom novih prostorija.

(Srna)

Previous Dodik poručio Kurcu: Srpska neće biti sabirni centar za migrante
Next DW: Debakl za njemačku koaliciju

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *