Srbi poharali Zakintos: Optuženi za krađu novca, nakita i telefona


Dva mladića iz Srbije od 20 i 22 godine, uhapšeni su na Zakintosu zbog sumnje da su počinili više krađa, objavio je sajt Grčka info.

Kako navodi, a pozivajući se na lokalni portal imerazante.gr, policijska uprava Jonskih ostrva saopštila je da su mladići ukrali 7.000 evra, nakit u vrijednosti od 4.000 evra, jedan ručni sat i mobilni telefon.

Mladiće je policiji prijavio vlasnik apartmana u Laganasu, u kojem su oni odsjeli, a čija je kćerka jedna od pokradenih.

Portal navodi da je njoj ukradeno 7.000 evra iz turističke agencije, koja se nalazila u okviru kuće u kojoj su srpski mladići odsjeli.

Prema tim navodima, policija je u apartmanu mladića pronašla 4.000 evra, sakrivenih u čarapama, zlatan nakit ukupne vrijednosti od oko 4.000 evra, ali i manje količine kanabisa.

Takođe, odjeljenje za bezbjednost Zakintosa potvrdilo je da su mladići učestvovali i u drugim krađama, uključujući jednu u kojoj je turistima na plaži ukradena torba sa novcem, mobilnim telefonom i ručnim satom.

Navodi se i da su tokom istrage ovi predmeti pronađeni u njihovoj sobi i vraćeni vlasnicima.

Daljom istragom utvrđeno je da su dva mladića iz Srbije, uz pomoć dva saučesnika, za kojima se i dalje traga, učestvovali i u kradji zlatare.

Uhapšeni mladići predati su u nadležnost tužilaštva ostrva Zakintos, dodaje portal.

(Tanjug)

Previous Brodvejski glumci spremaju serenadu za Donalda Trampa
Next Velike gužve na putu Banjaluka – Jajce

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *