Pedofil, zaposlen u banjalučkom vrtiću, TRAŽIO OD DJEVOJČICE (13) eksplicitne fotografije


Na društvenim mrežama pojavila se šokantna informacija o pedofilu zaposlenom u jednom banjalučkom vrtiću, koji je tražio od djevojčice (13) da mu preko Fejsbuka pošalje eksplicitne fotografije.

Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da im je slučaj prijavljen, te da su u toku detaljne provjere.

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, izjavila je za Srpskainfo da će policija provjeriti navode koji su se pojavili na društvenim mrežama i preduzeti potrebne mjere i radnje u skladu sa zakonom.

U šokantnoj prepisci na društvenoj mreži vaspitač, između ostalog, nakon saznanja da djevojčica sa kojom se dopisuje ima 13 godina, traži eksplicitne fotografije, na šta dobija negativan odgovor. Vaspitač, između ostalog, govori djevojčici da će sve što budu radili ostati tajna, ali je pored toga djevojčica odbila da postupi po njegovim zahtjevima.

Foto screenshot Facebook

Iz banjalučkog vrtića, čiji ime nećemo otkrivati, kao ni identitet vaspitača zbog interesa istrage, saopštili su sljedeće:

“Poštovani roditelji,

učitelj XX je radio kod nas godinu dana, nikad nije bilo primjedbe na rad istog. Politika naše firme je takva da nikad jedna osoba ne bude sama u grupi sa djecom, baš zbog pomenutih situacija. Mi smo bili dužni da obavijestimo nadležne organe i prijavimo slučaj. Utvrdili smo da u našem vrtiću nije bilo kriminalnih radnji. Roditelji vaspitanika mogu da budu mirni. Za ostale radnje (prepiske na internetu) vršiće se istraga i utvrditi šta je od svega istina. Do tada vas molimo da izuzmete svoj sud bez osnova.”

(Srpska Info)

Previous HAOS U ZEMLJIŠNIM KNJIGAMA Porez na imovinu plaćaju samo DOBROVOLJCI
Next Nadal: Đoković je osvojio Vimbldon, zar vam to nije dovoljno?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *