Pojačan intenzitet saobraćaja na graničnom prelazu Izačić


Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraća se bez zastoja i posebnih ograničenja, a na graničnom prelazu Izačić pojačan je intenzitet saobraćaja na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Režim u odvijanju saobraćaja će, zbog postavljanja stacionarnih sistema, povremeno biti izmijenjen naizmjeničnim propuštanjem vozila danas od 7 do 16 časova na magistralnom putu Konjević Polje-Milići u mjestu Dubnički Most i sutra u istom periodu na regionalnom putu Milići-Zeleni Jadar u mjestu Milići /Ulica cara Dušana/. Saobraćaj će regulisati policija.

Zbog izgradnje kanalizacione mreže i sanacije saobraćaj je za sva vozila obustavljen na magistralnom putu Bijeljina-Glavičice /Ulica 27. marta/, pa se putnička vozila preusmjeravaju na gradske ulice, a saobraćaj teretnih vozila odvija isključivo obilaznicom.

Režim odvijanja saobraćaja izmijenjen je zbog uklanjanja naplatnih kućica na dionici magistralnog puta Klašnice dva-Šargovac.

Na dionici magistralnog puta Klašnice-Prnjavor, u mjestu Hrvaćani, zbog izgradnje auto-puta, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na privremenu zaobilaznicu u neposrednoj blizini.

Na dionici magistralnog puta Klašnice jedan-Prnjavor, u mjestu Drugovići, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja, radi uključivanja i isključivanja mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj.

Jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionici magistralnog puta Trnovica dva-Trebinje, zbog izgradnje vodovoda za naselje Dražesne Gore.

U Banjaluci je zabranjen saobraćaj svim vozilima u Ulici Gavrila Principa na dijelu od Zelenog mosta do Ulice Miloša Obilića, svim vozilima preko Zelenog mosta, svim vozilima, osim vozilima stanara, u Ulici Branka Morače, na dijelu od Zelenog mosta do Kozarske ulice.

Zbog deminerskih radova na magistralnom putu Brod-Odžak od 8.00 do 18.00 časova radnim danima saobraćaj se obustavlja 30 minuta, a propušta 15 minuta.

Na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Šćepan Polje zabranjen je saobraćaj za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

(Srna)

Previous Jutarnji: Hrvatska predsjednica zbog Vučićeve izjave neće doći u Srbiju
Next Šefovima institucija BiH prijeti novčana kazna do 20.000 KM

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *