Predate kompenzacione liste za izbore


Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) predao je kompenzacione liste Centralnoj izbornoj komisiji BiH, a nosilac za Narodnu skupštinu Republike Srpske je Radovan Višković, rečeno je u ovoj političkoj partiji.

Portparol SNSD-a Radovan Kovačević naveo je da je nosilac kompenzacione liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić.

U SDS-u je rečeno da je ova politička partija predala kompenzacione liste CIK-u BiH, te da je nosilac za Narodnu skupštinu Republike Srpske Nedeljko Glamočak, a za Predstavnički dom parlamenta BiH Aleksandra Pandurević.

U Socijalističkoj partiji kažu da je Maksim Skoko nosilac kompenzacione liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, a Jakov Galić za parlament BiH.

Nosilac kompenzacione liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske je Dragan Galić, a za Predstavnički dom parlamenta BiH Branislav Borenović.

U NDP-u je rečeo da je Krsto Jandrić nosilac kompenzacione liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, dok za parlament BiH nemaju listu.

Političke partije su do 16.00 časova imale rok za podnošenje kompenzacionih listi, koje bi CIK BiH do 23. avgusta trebalo da ovjeri.

(Srna)

Previous CIK obradio 75.000 prijava birača izvan BiH, 8.000 ne ispunjava uslove
Next Asadovoj supruzi otkriven tumor

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *