Kako izgleda kad specijalci “RASTURE” SVINGERSKU ŽURKU


U akciji specijalnih jedinica policije Bjelorusije prekinuta je i raskrinkana svingerska žurka koja je organizovana u jednoj vikendici u blizini Minska.

Ilegalno partijanje bilo je u punom zamahu kada su specijalci uletjeli i pohapsili više od 50 osoba.

Objavljen je video snimak hapšenja na kom se vide znojave, polu-gole osobe koje skrivaju svoja lica dok ih policajci privode. Takođe, u jednom momentu prikazano je i da je napravljen improvizovani bar sa svim mogućim vrstama alkoholnih pića.

– Godine onih koji su došli na svingersku žurku variraju od 20 do 45 – navelo je u saopštenju Ministarstvo unutrašnjih poslova Belorusije.

Vikendica je nazvana “ilegalnim bordelom”, a klijenti su, kako je javljeno, bili različiti, pa su tako uhapšeni i parovi, ali i studenti i prostitutke. Policajci su uhapsili 34 muškarca i 18 žena.

Prema informacijama, žurku su organizovale dvije “nezaposlene” osobe koje su iznajmljivale vikendicu i priređivale seksualne zabave od 2016. godine.

Goste bi poslužili pićem, hranom i pratnjom, a na raspolaganju su im bile i sauna i bazen koji se nalaze u sklopu kuće.

Mušterije su pronalazili putem društvenih mreža i preko preporuke, a ulaznica je koštala 370 bjeloruskih rubalja, odnosno 186 američkih dolara. Ipak, za žene je ulaz bio besplatan.

(Raša tudej, Blic.rs.)

 

Previous Stručnjaci upoređuju današnja ekonomiju u BiH sa američkom iz tridesetih godina prošlog vijeka
Next BMW povlači 23.600 dizelskih vozila u Evropi

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *