Slavni zavodnik više nije mlad, ali izgleda odlično


Bred Pit ima bore, što je i očekivano za čovjeka koji ima 54 godine, ali se rijetko sreće neko kome bore stoje tako lepo.

Ruku na srce, Bred Pit zaista izgleda dosta drugačije nego ranije – nekima se to dopada, dok su drugi tužni što više nema onog momka zategnutog lica kog smo gledali i voljeli u filmu “Meet Joe Black”, pa tako možete vidjeti komentare po društvenim mrežama i pojedinim medijima kako je “propao” i “naglo omatorio”. Ne znamo kako bismo vam to rekli, ali sasvim je normalna pojava da ljudi, znate, stare, a ako uzmemu u obzir činjenicu da je Bred čovjek, onda vam je jasno da ništa drugo nismo mogli ni da očekujemo.

Za promjenu imidža je kriva njegova nova uloga i filmu Kventina Tarantina “Once Upon a Time in Hollywood”, na kojem glumac zajedno sa Leonardom Dikaprijom uveliko radi u Los Anđelesu.

Pit je uslikan na snimanju i odmah su krenuli komentari kako ne liči na sebe, za šta je djelom zaslužna kosa, a delom i činjenica da je čovjek prosto ostario.

Foto: Profimedia

Ali to starenje mu dosta dobro stoji, ako nas pittate. Možda ne stari baš kao Bendžamin Baton, ali ipak izgleda sjajno.

I, dok prozivke na račun izgleda nikako ne piju vodu – niti bi iko ikada trebalo da trpi prozivke zbog toga što stari – Bred se danas suočava sa prozivkama druge prirode. Naime, Anđelina Džoli ga je optužila da ne plaća redovno alimentaciju. Navodno od kako su se rastali nije dao ni centa za djecu koju ima sa glumicom, a Džoli je zbog toga u utorak i na sudu iznijela zvanične optužbe protiv njega. Ako se pokaže da je to istina, u pitanju je ogromna sramota i onda zaista zaslužuje osudu javnosti.

(noizz.rs)

 

Previous Putin traži bolje uslove u svemirskoj industriji
Next Berlin pooštrava uslove za neevropske investitore

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *