Stefan Blagić pretučen u Šekovićima


Lider Organizacije “ReStart” Srpska, Stefan Blagić tvrdi da je sinoć napadnut, vrijeđan, te udaren u potiljak glave, nakon čega je prevezen u bolnicu.

Nakon što je dobio poziv da dođe u Šekoviće, Blagić je, kako tvrdi napadnut, a na društvenim mrežama podijelio je status osobe na koju sumnja.

– Ovaj status je napisan prije dva mjeseca od strane izvjesnog Darka Zekića. Svoje prijetnje je sinoć realizovao i fizički se obračunao sa mnom, kada me napao udarajući u potiljak glave. U naletu bijesa, ovaj dežurni režimski batinaš, vidno pijan, je pominjući “Restart” i “Pravdu za Davida” dijelio psovke koje mi vokabular ne dozvoljava ni da parafraziram – rekao je Blagiće.

Foto: Facebook

On je dodao da se sve odigralo pred 20-ak ljudi i prijavljeno je nadležnim organima.

– Meni je u Domu zdravlja u Šekovićima ukazana ljekarska pomoć, a nalaz ću dobiti u ponedjeljak. Podijeliću ga s vama – dodao je on.

Napad na Blagića odmah je osudio Branislav Borenović napisavši na svom Twitter profilu da je sinoćni događaj brutalni napad režimskih poslušnika na slobodnomislećeg Blagića. Portparol SNSD Radovan Kovačević je takođe na svom Twitter profilu osudio napad na Blagića.

(Srpska Info)

Previous Ratko Hajder iz Glamoča svojoj imovini ne može prići, a nema pravo na nadoknadu
Next Španović zbog povrede odustala od odbrane zlata

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *