Vojvodić: Premijer liga je smiješna


Banjalučki Borac danas počinje takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske, trener Darko Vojvodić kaže da još uvijek nije prežalio nepošteno izbacivanje iz Premijer lige, ali da mu nije žao što će igrati Prvu ligu Republike Srpske.

-Koliko sam vidio Premijer liga je cirkus, smiješna je, možda je zbog toga bolje što ne igramo u njoj, a imaćemo vremena da se spremimo za iduću sezonu. Naš jedini cilj je da na kraju ove sezone osvojimo prvo mjesto i uđemo u viši rang. Vidjeli ste da sam poslije jednog poraza u prijateljskom susretu igračima dao trening, a tako će biti svaki put kada ne pruže maksimum na prvenstvenim utakmicama. Hvala Bogu reflektore imamo i mogu da trče cijelu noć. Željezničar ima mladu i poletnu ekipu, željnu dokazivanja i neće nam biti lako. Međutim, favoriti smo, a moramo to da dokažemo na terenu borbenom i efikasnom igrom – rekao je Vojvodić.

Parovi 1. kola: subota, 18 časova: Tekstilac – Kozara, Podrinje – Sutjeska, Rudar Prijedor – Drina, Slavija – Sloboda, 19.30 časova: Borac – Željezničar Sport tim, 20.30 časova: Modriča Alfa – Sloga.

(Blic)

Previous Marija Zaharova plesala uz trubače
Next Četiri horoskopska znaka koje je najlakše voljeti

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *