Bivša saradnica tvrdi: Melanija odbrojava minute do razvoda


Melanija Tramp odbrojava minute do razvoda sa Donaldom Trampom, još uvijek aktuelnim predsjednikom SAD, kako bi konačno stavila tačku na njihov 15-godišnji “transakcijski brak”, prenose britanski tabloidi.

Bivša saradnica Omarosa Manigo Njuman je otkrila da je njihov brak odavno u krizi: “Melanija broji svaki minut do njegovog odlaska iz Bijele kuće kako bi zatražila razvod. Ukoliko bi htjela da ga ponizi i ostavi tokom mandata, on bi našao način da je kazni”.

Kako se tvrdi, Melanija je bila očajna 2016. godine kada je Tramp pobijedio na američkim predsjedničkim izborima, jer nije mogla ni da pretpostavi da će odnijeti pobjedu.

Takođe, nije mu se odmah pridružila u Vašingtonu već je čekala 5 mjeseci, navodno, kako bi njihov sin Baron završio školu.

Međutim, još jedna njena bivša asistentkinja Stefani Volkof tvrdi da prva dama planira da se razvede i da pregovara kako bi Baron dobio jednak dio Trampovog bogatstva.

Volkofova tvrdi i da su supružnici sve vrijeme spavali u odvojenim sobama i da je njihov brak bio čista “transakcija”.

Inače, Tramp je prethodno bio u braku dvaput, a druga žena Marla Mejpls se obavezala da neće objavljivati kritične knjige ili davati intervjue o njemu, a sumnja se da će Melanija učiniti isto.

Mediji su često isticali koliko Melanija i Tramp nisu bliski u javnosti, a prva dama je nekoliko puta snimljena i kako odbija njegove dodire ili pokušaje da je uzme za ruku.

Previous Čubrilović: Do 20. decembra usvajanje najvažnijih akata
Next Automobil udario biciklistu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *