Detalji ubistva na Zrću: Ispred noćnog kluba ubijen crnogorski državljanin


Jedan muškarac ubijen je rano jutros u pucnjavi koja se dogodila rano jutros u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca.

Policija je dojavu o pucnjavi, kako piše hrvatski portal Index, dobila jutros oko 6 sati i odmah izašla na lice mjesta.

Društvenim mrežama, navodi se, kruže snimci prema kojima je do sukoba došlo ispred jednog noćnog kluba. Policija je privela osobu koja se dovodi u vezi sa ovim događajem, a povrijeđeni muškarac je podlegao u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici.

Ubijen je mlađi muškarac, a kako se čini, upucan je u glavu. Na mjesto događaja odmah je dotrčalo više osoba, uglavnom mlađih stranaca koji su se tu zatekli. Okrenuli su upućanog mladića i počeli oživljavanje. U međuvremenu je došla i hitna pomoć, ali muškarcu nije bilo spasa.

Kako Zadarski.hr saznaje od ljudi na terenu, događaj se dogodio ispred noćnog kluba Noa u Katarelcu, gdje su se sukobili strani državljani.

Uzrok sukoba još nije poznat, ali su u obračunu učestvovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije.

Srpski državljanin pucao je i ranio crnogorskog državljanina koji je kasnije preminuo na putu do bolnice.

Načelnik opštine Kolan Šime Gligora rekao je da je čuo šta se dogodilo, ali da za sada nema više informacija od onoga što je dala policija.

“Upoznat sam sa događajem, ali za sada ne mogu da komentarišem okolnosti. Kada budem saznao više o tome, obavijestiću javnost”, rekao je Gligora.

Loreta Bačić, menadžerka za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je da se incident nije dogodio na “njihovoj strani plaže”.

“Nismo svjesni šta se dogodilo. Za događaj znamo samo iz medija”, rekla je Bačić

Previous Dvojcu predložen pritvor zbog pomaganja supružnicima Erceg
Next Autobus s migrantima pregazio policijski automobil, stradala dva policajca

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *